Orchid Natural Haircare

 

Orchid Hair Rebuild program

 

 

Wij geloven dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dat klinkt logisch maar dat is het niet.

Door het gebruik van allerlei verzorgings- en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd.

Ze zitten vol met verzwarende stoffen. De glans verdwijnt en verzorgende ingrediënten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen.

Ondertussen vormen ze, op hun beurt, weer nieuwe laagjes en nieuwe ballast voor het haar. Om die cirkel te doorbreken is er het Orchid Hair Rebuild Program. Een speciale behandeling voor in de salon om alle mogelijke residuen vooraf uit het haar te verwijderen en de haarstructuur te egaliseren. Zo creëert u de perfecte basis voor sterk, glanzend en veerkrachtig haar.

 


Orchid Color


Orchid Fine hair


Orchid Repair


Orchid Curl


Orchid Balance

Normaal haar is eerder uitzondering dan regel en verdient minstens zoveel aandacht en verzorging als elk ander haartype. Met het Orchid Complex behoudt normaal tot droog haar zijn souplesse, glans en veerkracht. De milde verzorging met het speciaal ontwikkelde Balance Proteïn Complex aangevuld met zonnehoed maakt het haar blijvend gezond en zijdezacht.


Orchid Specials

Soms heeft haar extra zorg nodig. Als er bijvoorbeeld sprake is van een gevoelige of vette hoofdhuid. Of bij roos en allergieën. De Orchid Specials reinigen mild en herstellen het haar van binnenuit. Daarnaast is er de specifieke werking van actieve ingrediënten die de hoofdhuid voeden, kalmeren en/of herstellen. Het resultaat? Sterk, verzorgd haar en een gezonde hoofdhuid.