Marc Inbane La Hydratan en Le Teint

Sun-Kissed SkincareLa Hydratan en Le Teint zijn luxe hydraterende crèmes methoogwaardige ingrediënten die de melaninevorming activeren.Hierdoor ontstaat er na enkele dagen een egale glow zonderdat hiervoor de UV-straling nodig is. Beide olievrije multivitaminecrèmes zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meestgevoelige huid.De skincare producten zijn vegan en vrij van parabenen &siliconen. Dankzij de luchtdichte flacon zijn er geen extraconserveermiddelen nodig om de houdbaarheid te verlengen.

Lees meer »

Marc Inbane Hyaluronic Self Tan Spray

3 REDENEN OM DE HYALURONIC SELF-TAN SPRAY VAN MARC INBANE TE PROBEREN ✨ Creëert een bruiningsresultaat binnen 1 minuut ✨ Tot 9 dagen lang een natuurlijke zomerse teint!✨ Verrijkt met 3e generatie Hyaluronzuur voor een extreem gehydrateerde en zachte huid.#marcinbane #tanning #naturaltanning #hyaluronic #summer #glowy #spraytan #vegan 

Lees meer »

Marc Inbane naturel tanning spray

Laten we vandaag voor eens en voor altijd de fabel van tafel vegen dat je oranje kleurt nadat je tanning spray hebt aangebracht. Voor het egaal tannen van je huid hoef je geen opleiding te volgen, wel is het belangrijk dat je een goede spray gebruikt en een (eenvoudig) stappenplan volgt! 

Lees meer »

Black exfoliator

MARC INBANE staat bekend om zijn producten met milieuvriendelijk karakter. Een mooi voorbeeld is de BLACK EXFOLIATOR, een rijke zwarte scrub opgebouwd uit een natuurlijk koolstof. Uniek, want de meeste scrubs bevatten helaas nog veel microplastics. Deze kleine plastic korrels zijn schadelijk voor je huid, maar ook voor de aarde. Met name in zeeën en oceanen leiden ze tot grote problemen.

Lees meer »