Black exfoliator

Gepubliceerd op 9 februari 2021 om 15:14

BLACK EXFOLIATOR

MARC INBANE staat bekend om zijn producten met milieuvriendelijk karakter. Een mooi voorbeeld is de BLACK EXFOLIATOR, een rijke zwarte scrub opgebouwd uit een natuurlijk koolstof. Uniek, want de meeste scrubs bevatten helaas nog veel microplastics. Deze kleine plastic korrels zijn schadelijk voor je huid, maar ook voor de aarde. Met name in zeeën en oceanen leiden ze tot grote problemen.

DE RIJKE ZWARTE SCRUB

 

OLIEVRIJ EN GEEN MICROPLASTICS

 

De BLACK EXFOLIATOR is er dus zeker eentje om te hebben en om (van) te houden. Oók vanwege de natuurlijke en helende werking. De scrub verjongt de hoornlaag en verhoogt het vochtvasthoudende vermogen van de huid. 

 

 

DE PERFECTE BASIS
Bij het aanbrengen krijgt de scrub een zwarte kleur door de aanwezige adsorptiedeeltjes. Deze deeltjes hechten zich aan verontreinigingen op de huid, wat zorgt voor een jonge, soepele en diep gereinigde huid: de perfecte basis voor een langaanhoudende egale teint.

 

 

GEEN MICROPLASTICS
Een rijk hydraterende en bekroonde gezichtsscrub, die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spray verwijdert onzuiverheden en egaliseert de huid voor een gelijkmatig resultaat en langer behoud van de teint. De Black Exfoliator is olievrij en bevat geen microplastics.

 

MARC INBANE heeft nog veel meer pure en verantwoorde formules in huis, geschikt voor alle huidtypes en huidtinten. Onze producten zijn op basis van natuurlijke en veganistische ingrediënten én cruelty-free.

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.