Ook dit najaar heeft OLAPLEX weer twee heerlijke kerst sets gelanceerd.

De OLAPLEX Holiday Kit Retail en de OLAPLEX Holiday Kit PRO bieden alles voor een intens herstellende home-care behandeling. De producten die je gewend bent van OLAPLEX verpakt als fijne geschenkset.

Inhoud Olaplex Holiday Kit Pro:

 • 0 Intensive Bond Building Treatment 155ml
 • 3 Hair Perfector 100ml
 • 4 Bond Maintenance Shampoo 30ml
 • 5 Bond Maintenance Conditioner 30ml 

Shampoo en Conditioner Olaplex

Sale!

olaplex no.4 + no.8

€ 59,90 € 52,40
Sale!

olaplex no.4 + no.8

€ 59,90 € 52,40

Een voedende en herstellende shampoo. 

N°4 Shampoo herstelt en beschermt het haar - inclusief beschadigd haar, gespleten punten en pluis - door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. N°4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

TIP: Less is more! Je hebt maar een klein beetje nodig door de hoge concentratie gehalte.  

 

OLAPLEX N°.8 BOND INTENSE MOISTURE MASK - 100ml

2X MEER GLANS • 4X MEER HYDRATATIE • 6X ZACHTER • 94% MEER VOLUME

Uitgerust met de gepatenteerde OLAPLEX Bond Building Technology, dit hoog geconcentreerde, herstellende 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar intens en geeft het meer body.

Sale!

Olaplex set No.3 + No.4

€ 62,45 € 54,65
Sale!

Olaplex set No.3 + No.4

€ 62,45 € 54,65

"Olaplex No. 4 Shampoo is geformuleerd met Olaplex Bond Building Chemistry om de sterkte en vochtigheidsgraad van het haar te herstellen; dit resulteert in een ??ongelooflijke glans en beheersbaarheid. Ontworpen voor alle haartypen, Olaplex Shampoo is geformuleerd zonder sulfaten en parabenen en is kleurveilig.Breng de Olaplex no.3 royaal aan op schoon, handdoekdroog haar.
Kam je haar vervolgens grondig door en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je het in laat werken, hoe meer resultaat je zult behalen. Heb je zeer beschadigd haar dan kun je het zelfs een hele nacht in laten trekken.
Vervolgens spoel je het uit met shampoo en breng je je conditioner of een masker aan. Olaplex no. 3 is dus zelf geen conditioner en moet altijd grondig uitgespoeld worden met een shampoo.
Heb je al redelijk gezond haar? Gebruik Olaplex nummer 3 dan één keer per week. Bij zeer beschadigd haar raden we echter aan om het 2 tot 3 keer per week te gebruiken."

Een Olaplex Set die bestaat uit de 3 bestsellers om jouw haar een boost te geven.

Met deze set van Olaplex, bestaande uit Olaplex no. 3, 4 en 5, heb je de 3 bestsellers in huis om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar optimaal te verzorgen. Je haar zal weer glans krijgen en gezonder en sterker zijn. Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

Sale!

Olaplex set No.0 + No.3 + No.4 + No.5

€ 125,35 € 109,70
Sale!

Olaplex set No.0 + No.3 + No.4 + No.5

€ 125,35 € 109,70

Olaplex No.0 + 3 + 4 + 5 Een Olaplex Set die bestaat uit de 3 bestsellers om jouw haar een boost te geven. Met deze set van Olaplex, bestaande uit Olaplex no. 3, 4 en 5, heb je de 3 bestsellers in huis om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar optimaal te verzorgen. Je haar zal weer glans krijgen en gezonder en sterker zijn. Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.

Sale!

Olaplex set no.4 no.5 en no.7

€ 89,85 € 78,60
Sale!

Olaplex set no.4 no.5 en no.7

€ 89,85 € 78,60

De set bestaat uit de shampoo,  Conditioner en de bonding oil

Sale!

Olaplex set No.4/ No.5/ No.6/ No.8

€ 119,80 € 104,80
Sale!

Olaplex set No.4/ No.5/ No.6/ No.8

€ 119,80 € 104,80

Verzorg en hydrateren pakket:

Shampoo N0.4

Conditioner No.5

Bond Smoother No.6

Olaplex bond Intense Moisture mask No.8

Sale!

Olaplex set No.3 + No.4 + No.5 + No.6

€ 122,35 € 107,05
Sale!

Olaplex set No.3 + No.4 + No.5 + No.6

€ 122,35 € 107,05

Set Olaplex voor beschadigd haar.

 

Sale!

olaplex set no3 t/m no7

€ 152,30 € 133,25
Sale!

olaplex set no3 t/m no7

€ 152,30 € 133,25

Met deze set heeft u de ultieme verzorging in huis om uw haar de verzorging te geven die het verdient.

 

Olaplex Hair Perfector no3

is een thuisbehandeling die de gebroken zwavelbruggen van het haar herstellen. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

 

Waarom de Olaplex Bond Maintenance Shampoo? no4

Breng beschadigd en chemisch behandeld haar weer tot leven! De shampoo van Olaplex is een reinigende en hydraterende shampoo zonder sulfaten, die het haar extra glans geeft en de haarstructuur zichtbaar verbetert. Deze shampoo verbetert zichtbaar de interne haarstructuur en geeft het haar iedere wasbeurt weer een intense glans. Verder verbetert de shampoo de handelbaarheid van het haar en verbindt het de verbroken zwavelbruggen met elkaar. De formule is verrijkt met een gepatenteerd OLAPLEX Bond Builiding Chemistry die het haar herstelt, verbetert en hydrateert. Dit concept is wetenschappelijk getest op effectiviteit. Verder is de formule 100% vegan en vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Ook is het veilig te gebruiken op chemisch gekleurd haar.

 

Waarom de Olaplex Bond Maintenance Conditioner no5?

Met de Olaplex Bond Maintenance Conditioner breng je beschadigd haar weer tot leven! De Olaplex Bond Maintenance Conditioner is een hydraterende conditioner voor chemisch behandeld haar. Deze conditioner herstelt, hydrateert en voorkomt pluizend haar, zonder het haar te verzwaren. Verder zorgt de conditioner ervoor dat het haar gemakkelijk te ontklitten is en het de structurele schade van het haar verbetert.

Daarnaast worden gespleten haarpunten voorkomen, waardoor het haar een sterke, intens glanzende en gezonde look krijgt. Deze conditioner bevat de OLAPLEX Bond Building Chemistry, wat een gepatenteerd systeem is, waardoor het haar op een actieve en intensieve manier wordt hersteld. Verder is de formule 100% vegan en bevat het geen parabenen, gluten en sulfaten, waardoor het veilig te gebruiken is op gekleurd haar.

Wat is de OLAPLEX Bond Building Chemistry?

De OLAPLEX Bond Building Chemistry is een eenvoudig drie stappen systeem, dat een gepatenteerd actief bestandsdeel bevat die op moleculair niveau op zoek gaat naar de gebroken verbindingen in het haar, die worden veroorzaakt door thermische en chemische beschadigingen. De olaplex kan gebruikt worden om beschadigd haar te herstellen of door het toe te voegen bij een andere behandeling om de haarbreuk sterk te verminderen. 

 

Olaplex bond smoother no6

Olaplex no 6 bond smoother is een zeer geconcentreede leave-in treatment, die het haar zacht en glad maakt en de bond smoother versnelt het droogproces.

 

No.7 Bonding Oil

De Bonding Oil van Olaplex® zorgt niet alleen voor een prachtige glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit. 

 

Alles voor de complete Olaplex haarroutine in één set om thuis eenvoudig jouw haar een boost te geven. Deze voordelige Olaplex set bevat de complete thuisbehandeling bestaande uit Olaplex No.0 en Olaplex No. 3 t/m 7. Met deze volledige productlijn heb je alles in huis om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar tot in de puntjes te verzorgen. Dankzij Olaplex wordt je haar weer gezonder en sterker en krijgt het een mooie glans. Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij. Gebruik: Breng Olaplex No.0 aan op droog haar en verdeel door het haar. Focus daarbij op de midden lengtes en punten. Let op: niet aanbrengen op de hoofdhuid. Laat het vervolgens 10 minuten intrekken. Spoel het product niet uit. Breng dan de No.3 Hair Perfector aan op handdoekdroog haar en laat deze minimaal 10 minuten inwerken. Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de hairperfector 20 minuten te laten inwerken. Spoel de Hair Perfector van Olaplex vervolgens zorgvuldig uit. De Olaplex No.3 Hairperfector mag meer dan één keer per week gebruikt worden. Verwijder het overtollig water uit het haar en verdeel de Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo gelijkmatig over het haar. Masseer de shampoo in en spoel het vervolgens goed uit. Verdeel vervolgens de Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditoner gelijkmatig over het haar. Focus hierbij vooral op de lengten en de punten. Laat de conditioner ongeveer 2 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Breng daarna een zeer kleine hoeveelheid van de Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème aan op vochtig of droog haar. Concentreer het product op de middenlengte tot de uiteinden van het haar. Kam het product goed door voor een gelijkmatige applicatie. Verwijder ten slotte de dop van de Olaplex No.7 Bonding Oil en draai de fles ondersteboven en tik zachtjes op de fles om een gedoseerde druppel toe te dienen. Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog tot droog haar. Style het haar zoals gewenst.

Sale!

Olaplex no.0 en no.3

€ 65,45 € 57,25
Sale!

Olaplex no.0 en no.3

€ 65,45 € 57,25

Deze twee-delige behandeling gaat diep in het haar, voedt het en zorgt voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Alhoewel de N°.3 Hair Perfector wél alleen gebruikt kan worden, adviseren wij om N°.0 niet alleen te gebruiken. Maar werkt de N°.0 ook zonder N°.3? Jazeker! De N°.0 is een herstellende booster die diep geabsorbeerd wordt in het haar. Het is ontworpen als primer om als het ware een gouden combo te vormen met N°.3 om intens te kunnen herstellen.

Gebruiksaanwijzing;

 • Gebruik de behandeling idealiter met N°3  een keer per week of twee tot drie keer per week voor beschadigd haar. 
 • Breng aan op droog haar vanaf de wortel tot aan de punten. 
 • Verdeel het haar in kleine secties en breng N.0 aan tot het haar volledig geabsorbeerd is. 
 • Zorg dat het haar licht verzadigd is. Het haar hoort vochtig te zijn, niet doorweekt. 
 • Laat het inwerken voor 10 minuten. NIET UITSPOELEN! 
 • Breng vervolgens N°3 aan. Verdeel het product over het haar door het haar te kammen en laat het voor minimaal 10 minuten inwerken. 
 • Spoel het haar uit en gebruik shampoo & conditioner. Gebruik No.4 Shampoo & No.5 Conditioner voor het beste resultaat. 

 

Wanneer te gebruiken;
Gebruik Olaplex No.0 een keer per week of 2 tot 3 keer per week voor beschadigd haar

 

Sale!

BESCHERMINGSSET OLAPLEX NO.6 + NO. 7

€ 59,90 € 52,40
Sale!

BESCHERMINGSSET OLAPLEX NO.6 + NO. 7

€ 59,90 € 52,40

De utieme set voor het beschermen van je haar tegen de hitte van fohn en stijltang.

Sale!

Intensieve herstel & hydratatie set

€ 95,40 € 83,50
Sale!

Intensieve herstel & hydratatie set

€ 95,40 € 83,50

Dit pakket bevat No.0 No.3 en het nieuwe intensieve masker No.8