Home » Webshop » Olaplex Actie

Wij zijn met Vakantie t/m 12 augustus. Bestelling worden na 12 augustus verzonden!

Sale!

Olaplex Ultimate Summer Set

€ 122,35 € 94,95
Sale!
Sale!

Olaplex Ultimate Summer Set

€ 122,35 € 94,95

Een speciale set met 4 producten voor een aantrekkelijke prijs in een mooie Olaplex strandtas, speciaal om je haar tijdens de vakantie gezond te houden en vooral geen groene gloed te krijgen van het zwembad.

Color Wow Dream Filter.

Dit is een waanzinnig product die je 10 minuten vóór het douchen opbrengt en laat intrekken en dat alle mineralen en metalen uit het haar verwijdert. Je verwijdert niet alleen de chlorines en koper uit het haar dat de groene gloed veroorzaakt maar ook alle andere mineralen die de gele gloed in je blonde haar veroorzaken. Dit is dus echt een musthave voor alle blondines die geen geel of groen haar willen krijgen.

Olaplex No.3 Hair Perfector.

 Niet alleen chemicaliën en de föhn en stijltang zorgen ervoor dat zwavelbruggen zwakker worden maar ook omgevingsfactoren zoals zon, zee en zwembad. Tijdens de vakantieperiode is er nu eenmaal sprake van meer schade aan het haar. Wij bevelen aan om nu 2 of zelfs 3 keer in de week Olaplex No.3 te gebruiken om het haar sterk en gezond te houden. Zo voorkom je dat je met beschadigd haar van vakantie terugkomen.

No.4 BOND MAINTENANCETM SHAMPOO

 • geformuleerd met OLAPLEX Bond Building Chemistry.
 • verbetert de haarstructuur
 • geeft het haar ongelooflijke glans en kracht
 • zorgt voor een perfecte hydratatie
 • maakt het haar goed handelbaar.
 • voor dagelijks gebruik en alle haartypes


Vrij van sulfaten, parabenen, gluten en noten. 
Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Olaplex No.8 Intense Bond Moisture Mask.

Zon, wind en zout water zorgen voor een uitdroging en dehydratatie van het haar. Dit kun je eenvoudig weer op peil brengen met deze hydratatie booster. Laat het 10 minuten intrekken en het haar heeft alle hydratatie en vocht weer terug. Zo voorkom je droog en broos haar tijdens de vakantie.

 

incl Gratis strandtas

Sale!

Olaplex set no.4 no.5 en no.7

€ 89,97 € 74,99
Sale!
Sale!

Olaplex set no.4 no.5 en no.7

€ 89,97 € 74,99

De set bestaat uit de shampoo,  Conditioner en de bonding oil

Sale!

Olaplex no.0 en no.3

€ 65,00 € 51,99
Sale!
Sale!

Olaplex no.0 en no.3

€ 65,00 € 51,99

Deze twee-delige behandeling gaat diep in het haar, voedt het en zorgt voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Alhoewel de N°.3 Hair Perfector wél alleen gebruikt kan worden, adviseren wij om N°.0 niet alleen te gebruiken. Maar werkt de N°.0 ook zonder N°.3? Jazeker! De N°.0 is een herstellende booster die diep geabsorbeerd wordt in het haar. Het is ontworpen als primer om als het ware een gouden combo te vormen met N°.3 om intens te kunnen herstellen.

Gebruiksaanwijzing;

 • Gebruik de behandeling idealiter met N°3  een keer per week of twee tot drie keer per week voor beschadigd haar. 
 • Breng aan op droog haar vanaf de wortel tot aan de punten. 
 • Verdeel het haar in kleine secties en breng N.0 aan tot het haar volledig geabsorbeerd is. 
 • Zorg dat het haar licht verzadigd is. Het haar hoort vochtig te zijn, niet doorweekt. 
 • Laat het inwerken voor 10 minuten. NIET UITSPOELEN! 
 • Breng vervolgens N°3 aan. Verdeel het product over het haar door het haar te kammen en laat het voor minimaal 10 minuten inwerken. 
 • Spoel het haar uit en gebruik shampoo & conditioner. Gebruik No.4 Shampoo & No.5 Conditioner voor het beste resultaat. 

 

Wanneer te gebruiken;
Gebruik Olaplex No.0 een keer per week of 2 tot 3 keer per week voor beschadigd haar

 

Sale!

BESCHERMINGSSET OLAPLEX NO.6 + NO. 7

€ 59,90 € 56,10
Sale!
Sale!

BESCHERMINGSSET OLAPLEX NO.6 + NO. 7

€ 59,90 € 56,10

De utieme set voor het beschermen van je haar tegen de hitte van fohn en stijltang.

Sale!

Intensieve herstel & hydratatie set

€ 95,85 € 74,99
Sale!
Sale!

Intensieve herstel & hydratatie set

€ 95,85 € 74,99

Dit pakket bevat No.0 No.3 en het nieuwe intensieve masker No.8

Sale!

Shampoo en Conditioner Olaplex

Sale!

Alles voor de complete Olaplex haarroutine in één set om thuis eenvoudig jouw haar een boost te geven. Deze voordelige Olaplex set bevat de complete thuisbehandeling bestaande uit Olaplex No.0 en Olaplex No. 3 t/m 7. Met deze volledige productlijn heb je alles in huis om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar tot in de puntjes te verzorgen. Dankzij Olaplex wordt je haar weer gezonder en sterker en krijgt het een mooie glans. Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij. Gebruik: Breng Olaplex No.0 aan op droog haar en verdeel door het haar. Focus daarbij op de midden lengtes en punten. Let op: niet aanbrengen op de hoofdhuid. Laat het vervolgens 10 minuten intrekken. Spoel het product niet uit. Breng dan de No.3 Hair Perfector aan op handdoekdroog haar en laat deze minimaal 10 minuten inwerken. Bij zeer beschadigd haar wordt het aangeraden om de hairperfector 20 minuten te laten inwerken. Spoel de Hair Perfector van Olaplex vervolgens zorgvuldig uit. De Olaplex No.3 Hairperfector mag meer dan één keer per week gebruikt worden. Verwijder het overtollig water uit het haar en verdeel de Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo gelijkmatig over het haar. Masseer de shampoo in en spoel het vervolgens goed uit. Verdeel vervolgens de Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditoner gelijkmatig over het haar. Focus hierbij vooral op de lengten en de punten. Laat de conditioner ongeveer 2 minuten inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Breng daarna een zeer kleine hoeveelheid van de Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème aan op vochtig of droog haar. Concentreer het product op de middenlengte tot de uiteinden van het haar. Kam het product goed door voor een gelijkmatige applicatie. Verwijder ten slotte de dop van de Olaplex No.7 Bonding Oil en draai de fles ondersteboven en tik zachtjes op de fles om een gedoseerde druppel toe te dienen. Breng een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog tot droog haar. Style het haar zoals gewenst.

Sale!

Olaplex set No.4/ No.5/ No.6/ No.8

€ 122,84 € 102,99
Sale!
Sale!

Olaplex set No.4/ No.5/ No.6/ No.8

€ 122,84 € 102,99

Verzorg en hydrateren pakket:

Shampoo N0.4

Conditioner No.5

Bond Smoother No.6

Olaplex bond Intense Moisture mask No.8

Sale!

Een Olaplex Set die bestaat uit de 3 bestsellers om jouw haar een boost te geven.

Met deze set van Olaplex, bestaande uit Olaplex no. 3, 4 en 5, heb je de 3 bestsellers in huis om chemisch behandeld, gekleurd en geblondeerd haar optimaal te verzorgen. Je haar zal weer glans krijgen en gezonder en sterker zijn. Daarnaast is Olaplex vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het merk 100% vegan en dierproefvrij.