Home » Webshop » fohns

Max Pro Twist

€ 79,95

Max Pro Twist

€ 79,95

Voor krullen zit je met deze tool helemaal goed. De Max Pro Twist is een professionele krultang die elk haartype binnen de kortste keren omtovert in een krullend kapsel. De keramische buis verspreidt de hitte gelijkmatig over het haar en voorkomt daarmee beschadiging. De Max Pro is makkelijk verstelbaar in temperatuur van 80°C tot 220°C via het lcd-scherm.

De Max Pro Twist is verkrijgbaar in twee verschillende formaten (19 mm en 25 mm) die elk een ander soort krul maken. Met de Max Pro Twist 19MM creëer je gemakkelijk een volle bos krullen.

De blue lightning is de meest verkochte warme luchtborstel van BaByliss. Hij doet razendsnel zijn werk en je kapsel ziet eruit alsof je net van de kapper komt.

Uitverkocht

Tangle Teezer® is dé borstel die het haar pijnloos ontklit zonder het te beschadigen en/of af te breken. De borstel is geschikt voor stijl, krullend en afro/kroes haar. Daarnaast ideaal voor de dragers van haarextensions, pruiken en haarstukken.

De nieuwste Wet Detangler Fine & Fragile Jade Lagoon (en voor gekleurd haar) heeft nóg zachtere tanden voor het ontklitten voor het haar. Hierdoor verminder je haarbreuk tijdens het kammen voor fijn en kwetsbaar haar. Door de zachte tanden is het ook geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid!