Foamie

Bij Foamie hebben we de douche-ervaring opnieuw uitgevonden met onze duurzame, Shampoo én Conditioner Bar. Met behulp van de beste ingrediënten zijn deze producten ontwikkeld om zich aan te passen aan de natuurlijke pH-waarden van de huid en het haar, voor een diepe en zachte reiniging zonder dat deze belangrijke beschermlaag aangetast wordt.

Foamie Shampoo Bar

€ 4,95

Foamie Shampoo Bar

€ 4,95

Think Outside The Bottle

Dankzij de geïntegreerde katoenen band heeft de bar geen plastic zakje meer nodig. De Foamie shampoo bar wordt geactiveerd onder stromend water voor de ultieme shampoo beurt. Het schuim moet vanaf de haarlijn tot aan de uiteinden worden verdeeld, zachtjes worden gemasseerd en vervolgens voorzichtig worden uitgespoeld. Daarna kan de shampoo bar eenvoudig worden opgehangen om te drogen en te wachten tot het volgende gebruik.

De Foamie shampoo bar is verkrijgbaar in drie verschillende versies - Aloe You Vera Much voor droog haar, You're Adorabowl voor volume- en Kiss me Argan voor droog en frizzy haar. helpt het milieu te beschermen bij meer dan 30 toepassingen.

Think Outside The Bottle

Foamie bevat geen siliconen, is 100% veganistisch, vrij van dierproeven en volledig geproduceerd in Duitsland. 

Foamie Conditioner

€ 4,95

Foamie Conditioner

€ 4,95

Think Outside The Bottle

Dankzij de geïntegreerde katoenen band heeft de bar geen plastic zakje meer nodig. De Foamie conditioner bar wordt geactiveerd onder stromend water. Het schuim moet over de uiteinden van het haar worden verdeeld, zachtjes worden gemasseerd en vervolgens na 2 minuten voorzichtig worden uitgespoeld. Daarna kan de conditioner bar eenvoudig worden opgehangen om te drogen en te wachten tot het volgende gebruik. 

De Foamie conditioner bar is verkrijgbaar in drie verschillende versies - Aloe You Vera Much voor droog haar, Kiss me argan voor droog en frizzy haar en You're Adorabowl voor volume - en helpt het milieu te beschermen bij meer dan 30 toepassingen.

Think Outside The Bottle

Foamie bevat geen siliconen, is 100% veganistisch, vrij van dierproeven en volledig geproduceerd in Duitsland.

Droogshampoo

€ 5,95

Droogshampoo

€ 5,95

Foamie lanceert een heel nieuw product, namelijk:
een unieke, plastic vrije droogshampoo! Dé ideale oplossing wanneer je geen tijd hebt om je haar te wassen of je wasbeurt uit wilt stellen! Natuurlijk weten we allemaal dat droogshampoo ook zorgt voor meer volume, dus ook ideaal te gebruiken als styling product voor een beach effect.

De Foamie droogshampoo met de geur naar frambozenbloesem, absorbeert het overtollige talg en laat het haar licht en veerkrachtig aanvoelen.

De droogshampoo is in twee kleuren te verkrijgen om residu en witte sporen te voorkomen.

Alles-in-één voor lichaam, gezicht en haar.


Gemakkelijke en effectieve reiniging van top tot teen. Hydraterende en verfrissende reiniging met plantaardige oliën.

Verkrijgbaar in twee geuren:

- What a Man, intensieve reiniging met plantaardige oliën, cacaoboter en charcoal.

- Seas The Day, Hydraterende en verfrissende reiniging met plantaardige oliën, cacaoboter, munt en citroen.

Onze zeepvrije formule is pH-geoptimaliseerd voor een zachte reiniging.

ONZE BELOFTE: 0% PLASTIC, 0% ZEEP, 100% RESULTAAT

Hoe te gebruiken:
1. Plaats de bar onder stromend water.
2. Wrijf tussen je handpalmen om schuim te creëren.
3. Masseer eenvoudig op een natte huid onder de douche of in bad.
4. Afspoelen en ophangen om te drogen.

Foamie Face Bar

€ 5,95

Foamie Face Bar

€ 5,95

Wat maakt onze Face Bar zo speciaal? 
Door gebruik te maken van onze extra zachte syndet basis, zijn we in staat om een perfect pH-gebalanceerde bar te maken die de huid reinigt én voedt zonder deze uit te drogen. We hebben onze bar zo gevormd dat hij super gemakkelijk vast te houden is en de extra voegen in de bar geeft een luxueuze zachte exfoliërende werking. Ben jij al enthousiast? Foamie is 100% plastic-vrij, en elke bar bespaart 2 plastic flessen.

 

verkrijgbaar in drie verschillende varianten:

- I rose up like this

Zorgt voor een rooskleurige, stralende huid én een fris gevoel. De zachte reiniging met rozenolie prikkelt de zintuigen en laat de huid fluweelzacht aanvoelen! Sheabutter en jojoba zijn de hoofdingrediënten van deze Face Bar.

- Blemish control

Zorgt voor een frisse en schone huid. Diepe reiniging van de poriën om onzuiverheden onder controle te krijgen en te houden. Ingrediënten zoals theeboomolie, eucalyptusolie en kaolien klei pakken de vettere huid effectief aan.

- More than a peeling

De Foamie Face Bar More Than a Peeling is een zeepvrije bar die de huid een milde peeling geeft. De abrikoospitten en shea butter exfoliëren de huid waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt.